Drupal CMS Open Source

Drupal cms open source content management systeemDrupal is een open source content management systeem (CMS) en content management framework (CMF), ontwikkeld in de programmeertaal PHP en uitgebracht onder de GPL. Drupal wordt gebruikt om websites en weblogs te beheren.

CMS staat voor Content Management Systeem. Iedere moderne website heeft tegenwoordig een CMS. Hiermee kan de klant de eigen website eenvoudig onderhouden. Te denken valt aan nieuwe plaatjes of foto’s toevoegen, teksten plaatsen of aanpassen, artikelen toevoegen aan de webshop en nog veel meer.

Drupal is een entrerprise systeem met grote uitbreidbaarheid dat zeer goed configureerbaar is. Het is van oorsprong een blog systeem en gegroeid naar CMS. Drupal is de laatste jaren in opkomst maar het is nog niet zo populair als Joomla of WordPress. Dit heeft ook te maken met het feit dat Drupal complexer en technisch georiënteerd is.

Ber|Art is expert op het gebied van het CMS Drupal. Drupal is een open source CMS dat wereldwijd door miljoenen mensen gebruikt wordt. Drupal wordt door zowel multinationals als door overheden gebruikt.

Voorbeelden zijn: Essent (B), Airmiles, Amnesty International, Man bijt Hond, Ahold, Bam Woningbouw, Euromaster, Telegraaf Media Groep, Gemeente Breda en diverse ministeries. Maar ook vele ondernemers uit het MKB hebben Drupal inmiddels ontdekt.

Wat is het voordeel van een Open Source CMS systeem?
Het grootste voordeel is dat u vrij bent. Tegenwoordig bouwen veel reclamebureaus een eigen CMS, waardoor u vaak jarenlang afhankelijk bent van die ene websitebouwer. Met Drupal kunt u bij vele websitebouwers terecht.

De gebruikte code voor Drupal is namelijk bij iedere websitebouwer gelijk. Niet alleen is Drupal daardoor een zeer flexibel Open Source Management Systeem, maar is het voor u de ideale manier om op een makkelijke en snelle manier uw website in eigen beheer up to date te houden.

Middels het Content Management Systeem Drupal is het erg makkelijk uw eigen website bij te houden en aan te passen. Het Drupal CMS maakt het mogelijk uw eigen website te onderhouden, zonder dat daar technische kennis voor vereist is. Elke verandering die u invoert in het CMS is direct zichtbaar op uw website. Hier is dus geen hulp van een programmeur noodzakelijk.

Door |2016-10-20T12:37:34+00:00september 4th, 2014|Categorieën: Drupal|Tags: , , , , |Reacties uitgeschakeld voor Drupal CMS Open Source

About the Author:

Mijn naam is Berrie Pelser, sinds 1999 mede eigenaar van: https://www.ber-art.nl - Ber|Art Visual Design V.O.F. Van webdesign toen, is ons bedrijf nu uitgegroeid tot een full service bureau voor complete onderhouden zakelijke internetsites die we hosten in onze eigen veilige en snelle cloud-omgeving. We zijn gespecialiseerd in WordPress, WebShops, zoekmachine- optimalisatie, social media integratie en social media strategie.
Conform ons privacybeleid maken wij gebruik van Cookies om onze website beter te laten werken. OK