SEO Marketing 2016-10-20T12:37:32+00:00

SEO Marketing Zoekmachinemarketing Search MarketingSEO Marketing Zoekmachinemarketing, of Search Marketing is de combinatie van Zoekmachineoptimalisatie (SEO) en Search Engine Advertising (SEA). Samen vormen ze een krachtige SEO Marketing Search aanpak.

SEO Marketing of Zoekmachinemarketing, is het specialisme dat webpagina’s vindbaar maakt bij zoekdiensten zoals Google. Dat wil zeggen dat een webpagina op een prominente plaats bij de zoekresultaten van een zoekmachine komen te staan als een zoekmachinegebruiker een voor die webpagina relevante zoekterm intypt.

SEO Marketing

Op dit moment is Social Media een belangrijke factor van SEO Marketing bijvoorbeeld omdat een Social Media Share met een backlink naar uw homepage meetelt voor uw Google Pagerank, en hoe hooger uw Google Pagerank hou hoger u normaal gesproken gerankt wordt.

Wij zorgen dat uw SEO Marketing via uw website goed geregeld is. All uw pagina’s zullen bij Google en Bing (e.a.) zoekmachine worden ingeschreven.

Ook zorgen wij ervoor dat alle nieuwe pagina’s en/of berichten die gemaakt worden op uw websites automatisch (m.b.v. WordPress SEO Plugins) wordt ingeschreven bij Google en Bing.

Het is de kunst van het optimaliseren van je website zodat deze zo hoog mogelijk in de gratis (organische) resultaten van Google komt. De beste manier om een betere naamsbekendheid of ‘exposure’ te verkrijgen voor uw producten of diensten.

Met SEO Marketing en/of zoekmachine optimalisatie voer je aanpassingen door aan je website waardoor je hoger in de zoekresultaten komt. Je richt je hierbij op zoektermen die voor jouw website relevant zijn. Je past zaken aan als de techniek van je website, de teksten op je website, aanvullende informatie, inkomende links en de populariteit op sociale media.

SEO zal altijd om content blijven draaien!. Tegenwoordig lees je veel over content marketing. Content is altijd al erg belangrijk geweest voor een goede positie in de SERP. Dus content blijft nog altijd KING.

Prijzen websites

Ber|Art Visual Design V.O.F.

WordPress Cloud Hosting, responsive design en SEO met social media strategie
Prijzen websites