Social Media Buzz 2016-10-20T12:37:32+00:00

Social Media Buzz vergroot je Social Reach SEOSocial Media Buzz, vergroot je social reach, zorgt voor meer bereik, en dus voor een betere online aanwezigheid. Gegenereerde unieke gebruikers content, mentions en aanbevelingen hebben meer invloed op aankoopbeslissingen van klanten dan de traditionele media!

Door middel van de juiste marketingmethodiek helpen content, mentions en aanbevelingen prospects betere inzichten te krijgen en worden sneller geïnformeerd over de verschillende mogelijkheden tijdens hun aankoopproces.

In het verleden was het een lang proces om content of een propositie te delen met de juiste mensen op het juiste moment waardoor het “momentum” vaak verloren ging.

Social Media Buzz

Met Social Media Buzz kunnen wij een korte of lange campagne draaien om een product, website, event, crowdfunding project, start-up etc.. te buzzen via de sociale media. Ber|Art Visual Design V.O.F. is Strategic Partner van Society3, de maker van de gebruikte Buzz tool, en gebruikt dus o.a. deze buzz tool.

Social Media Buzz in combinatie met het inzetten van onze eigen zeer uitgebreide netwerk: http://appearoo.com/BerArt maakt een zeer krachtige tool om een zeer groot bereik te genereren voor langere tijd. Het zijn immers Social Media SHARES, dus deze zijn blijvend en helpen zelfs uw Google Pagerank te verhogen.

Social Media Buzz is dus niet zoals Google AdSense of Facebook Adds welke na een klik weg zijn. Social Media Buzz (dus een share) blijft altijd en kan zelfs na een jaar nog zijn werk doen. Social Media Buzz blijft ook continu in ontwikkeling, we houden alle nieuwe interessante social media marketing tools in de gaten.

Hieronder ziet u een live voorbeeld van een Social Media Buzz Widget. Door op een van de SHARE buttons te klikken deelt uw het bericht met uw eigen vrienden. Deze Buzz heeft geen expiratie datum en zal blijven werken totdat de campagne wordt verwijderd. Zoals u kunt zien heeft de onderstaande Social Media Buzz Campagne al meer dan 1200 Social Media Shares opgeleverd!

Prijzen websites

Ber|Art Visual Design V.O.F.

WordPress Cloud Hosting, responsive design en SEO met social media strategie
Prijzen websites