Mollie 2016-10-20T12:37:32+00:00

Mollie betaaldiensten Overzichtelijk, transparant lage prijsMollie biedt betaaldiensten aan. Overzichtelijk, transparant en voor een lage prijs. Mollie’s diensten zijn makkelijk toegankelijk voor een breed publiek en tegelijkertijd flexibel genoeg om geïntegreerd te worden in complexere websites en bedrijfssystemen.

Mollie is in 2004 gestart als een technology-driven bedrijf dat met zo min mogelijk overhead en rompslomp maximale service wil bieden. Mollie is direct, duidelijk en transparant. Onze klanten hebben toegang tot uitgebreide rapportages en overzichtelijke statistieken.

Mollie’s business model en bedrijfscultuur is lean & mean oftewel met zo min mogelijk bagage zo slagvaardig mogelijk zijn. Wij geloven dat dit essentieel is voor ons succes en onze creativiteit.

Betaalmethodes via Mollie
Mollie biedt meerdere betaalmethodes aan. Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijkheden. Er komen regelmatig nieuwe oplossingen bij dus houdt onze website in de gaten voor de meest recente betaalmethodes. Heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.

Prijzen websites

Ber|Art Visual Design V.O.F.

WordPress Cloud Hosting, responsive design en SEO met social media strategie
Prijzen websites