WooCommerce 2016-10-20T12:37:32+00:00

WooCommerce webshop webwinkel wordpress seoWat is WooCommerce?
WooCommerce is een geweldige tool om je WordPress website uit te breiden met een webshop functionaliteit. WooCommerce onderscheidt zich door zijn gebruiksvriendelijkheid, zowel voor de bezoeker als voor de beheerder.Bezoekers kunnen gemakkelijk een account aanmaken, afrekenen, betalen en beoordelingen achterlaten. Daarnaast is de shop met verschillende functies uit te breiden.

Waarom een webshop met WordPress & WooCommerce?
WooCommerce is gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en ziet er verzorgd uit. Daarnaast is de uitstraling van de webshop volledig op maat voor onze klanten te modificeren, zodat de look & feel van de shop naadloos bij het bedrijf aansluit.De ‘achterban’ van WooCommerce is ook dik in orde, de community is zeer actief. Er zijn regelmatig updates met verbeteringen/uitbreidingen en de tool is inmiddels meer dan 2.000.000 (!) keer gedownload.

De voordelen van een webshop met WooCommerce
Zoals aangegeven is WooCommerce een uitermate geschikte tool om een stabiele en snelle webshop te ontwikkelen. We hebben de belangrijkste voordelen en functionaliteiten voor je op een rij gezet.

Verschillende betalingsmogelijkheden
Er zijn verschillende betaalmogelijkheden in te stellen, zoals overboeking, paypal en rembours. Maar ook directe betalingen via de bank zijn mogelijk (iDeal). Hiervoor raden wij Mollie aan. Bij Mollie zijn er geen abonnementskosten voor het gebruik van iDeal, je betaalt slechts € 0,99 ct per transactie. met name voor de webshops die geen hoge aantallen verkopen is dit erg interessant.

Uitgebreide verzendmogelijkheden
Binnen WooCommerce zijn er meerdere mogelijkheden om verzendkosten in te stellen. Zo kan er een vast bedrag ingesteld worden of kan er gekozen worden voor gratis verzending boven een bepaald bedrag. De verzendkosten zijn zelfs op basis van gewicht of afmetingen te berekenen. Voor elke webshop een oplossing dus.

Overzichtelijk dashboard
webshop-laten-maken-dashboardVoor de eigenaar van de webshop is er een overzichtelijk dashboard beschikbaar waar handige cijfers zichbaar zijn, zoals de meest verkochte producten, de omzet zichtbaar en de gemiddelde bestelwaarde.

Prijzen websites

Ber|Art Visual Design V.O.F.

WordPress Cloud Hosting, responsive design en SEO met social media strategie
Prijzen websites