WordPress Webhosting

WordPress Webhosting SEO Cloud HostingWordPress Webhosting

Ber|Art Visual Design V.O.F. is gespecialiseerd in WordPress Webhosting. Onze veilige (Privé) Cloud servers, welke in Amsterdam draaien, zijn speciaal ingericht om WordPress te hosten.

WordPress is in 2003 gestart met weinig code om het publiceren van tekst op het web (internet) gemakkelijker te maken, de eerste gebruikers waren op één hand te tellen. Sindsdien maken vele webloggers de overstap om WordPress te gebruiken en is WordPress uitgegroeid tot één van de grootste open source projecten op het web.

Alles wat je hier ziet, van documentatie tot de code, is gemaakt door en voor de WP gebruikers. WordPress is een Open Source project, dit betekent dat er honderden mensen over de wereld bezig zijn met de ontwikkeling hiervan.

Dit betekent ook dat iedereen vrij is om het te gebruiken, dus het maakt niet uit of je nu een persoonlijke site hebt of een site met commerciële doeleinden, WordPress is en blijft gratis.

WordPress Webhosting

Dat gezegd is het natuurlijk wel erg belangrijk dat u een WordPress Webhosting provider (zoals Ber|Art) heeft die een uptime garandeert van 99,90% per maand, halen we dit niet betalen we u de hosting kosten weer terug (dit is de laatste 5 jaar niet gebeurd). Uiteraard is het belangrijk dat de WordPress Hosting ook veilig, snel en responsive (volledig geoptimaliseerd voor telefoons en tablets) is.

Onze Cloud servers zijn PCI-Compliant en dus draaien op het hoogste veiligheids nivo! We gebruiken alleen A-merken (Dell/Cisco/VMware e.d.) en gebruiken de nieuwste technieken en software om te zorgen dat u websites erg snel en veilig zijn.

Voordelen WordPress (en WordPress Webhosting)

Gebruiksvriendelijk – WordPress werkt intuïtief.
Continue ontwikkeling – WordPress komt gemiddeld met 8 updates per jaar.
Onbeperkte functionaliteiten – Groot aanbod van extra functionaliteiten door middel van plug-ins (meer dan 25.000 plug-ins beschikbaar).
Leverancier-onafhankelijk – Vanwege het open-source karakter ben je niet meer afhankelijk van de bouwer van de website.
Compatibiliteit met alle devices Websites zijn responsive of hebben een mobiele variant, waarmee ze goed worden getoond op mobiele telefoons en tablets. Daarnaast zijn er apps beschikbaar om de website mee te beheren.
Zoekmachine-optimalisatie – De technologie achter WordPress is van de grond af afgestemd op zoekmachineoptimalisatie (SEO).
Kosten – Omdat het meeste ontwikkelwerk al gedaan is, bespaar je een hoop kosten. Hierdoor kan je relatief veel budget besteden aan SEO, inhoudsoptimalisatie, social media en e-mailmarketing.

Door |2016-10-20T12:37:34+00:00september 15th, 2014|Categorieën: Hosting, SEO, Website, WordPress|Tags: , , , , , , , , |Reacties uitgeschakeld voor WordPress Webhosting

About the Author:

Mijn naam is Berrie Pelser, sinds 1999 mede eigenaar van: https://www.ber-art.nl - Ber|Art Visual Design V.O.F. Van webdesign toen, is ons bedrijf nu uitgegroeid tot een full service bureau voor complete onderhouden zakelijke internetsites die we hosten in onze eigen veilige en snelle cloud-omgeving. We zijn gespecialiseerd in WordPress, WebShops, zoekmachine- optimalisatie, social media integratie en social media strategie.
Conform ons privacybeleid maken wij gebruik van Cookies om onze website beter te laten werken. OK