WordPress Website Weblog CMS

WordPress Website Weblog CMS software met SEOWordPress is in 2003 gestart met weinig code om het publiceren van tekst op het web gemakkelijker te maken, de eerste gebruikers waren op één hand te tellen. Sindsdien maken vele webloggers de overstap om WordPress te gebruiken en is WordPress uitgegroeid tot één van de grootste open source projecten op het web.

Alles wat je hier ziet, van documentatie tot de code, is gemaakt door en voor de WP gebruikers. WordPress is een Open Source project, dit betekent dat er honderden mensen over de wereld bezig zijn met de ontwikkeling hiervan.

Dit betekent ook dat iedereen vrij is om het te gebruiken, dus het maakt niet uit of je nu een persoonlijke site hebt of een site met commerciële doeleinden, WordPress is en blijft gratis.

Op wordpress.org kan je een software script met de titel WP downloaden. Je hebt hiervoor een webhost (zoals wij) nodig die voldoet aan de minimale vereisten om WP te kunnen draaien.

WordPress is volledig bewerkbaar en kan bijna voor alles gebruikt worden op het gebied van publiceren op het web (weblog, CMS etc.). Ook biedt WP de service WordPress.com aan, hier kun je in een paar muisklikken een volledig op WP gebaseerd weblog beginnen, maar het is vele malen minder flexibel dan dat je WP zelf download en installeert.

WordPress Weblog CMS Website Webshop WordPress is een persoonlijk publicatie platform gericht op schoonheid, webstandaarden en gebruiksgemak. WP is van onschatbare waarde en dat geheel gratis. Is WP nieuw voor je? Lees dan eerst meer over WordPress in de Codex, vervolgens volg je de hieronder beschreven het stappenplan en je hebt binnen enkele minuten een website.

Een klein beetje geschiedenis..
WP is geboren uit een wens om een publicatie systeem te maken die gestroomlijnd is en gebruik maakt van PHP en MySQL en onder GPL licentie valt. De eerste versies werden uitgebracht onder de naam b2/cafelog, daarna werd besloten om door te gaan onder de naam WP.

Tegenwoordig is WP een rijp en stabiel product. We hopen dat onze software zich onderscheid van andere en samen met de gebruikers te werken aan de ontwikkeling van WP.

Door |2016-10-20T12:37:34+00:00juli 6th, 2014|Categorieën: Website|Tags: , , , , |Reacties uitgeschakeld voor WordPress Website Weblog CMS

About the Author:

Mijn naam is Berrie Pelser, sinds 1999 mede eigenaar van: https://www.ber-art.nl - Ber|Art Visual Design V.O.F. Van webdesign toen, is ons bedrijf nu uitgegroeid tot een full service bureau voor complete onderhouden zakelijke internetsites die we hosten in onze eigen veilige en snelle cloud-omgeving. We zijn gespecialiseerd in WordPress, WebShops, zoekmachine- optimalisatie, social media integratie en social media strategie.
Conform ons privacybeleid maken wij gebruik van Cookies om onze website beter te laten werken. OK