WordPress Design 2016-10-20T12:37:32+00:00

Als de WordPress Hosting goed geregeld is, is het WordPress Design aan de beurt. Tegenwoordig moet dit natuurlijk aantrekkelijk zijn maar ook snel, logisch en zelf aanpasbaar zijn.

En niet te vergeten moet het WordPress Design 100% responsive zijn, dus uw website past zich dan automatisch aan op elke telefoon en/of Tablet. En uiteraard moet de online aanwezigheid (Social Media Networks) ook geïntegreerd zijn en gekoppeld. Voor deze oplossingen gebruiken we enkele premium WordPress Plug-ins.

WordPress Design

In WordPress is het zo dat het design (Template/Thema) los staat van het CMS, het design is dus altijd aanpasbaar zonder dat je de website hoeft aan te raken. Wij werken met professioneel gemaakte thema’s die SEO geoptimaliseerd zijn, 100% responsive en klaar zijn voor e-Commerce en Forums. Het WordPress Design zit hem dus vooral in header/logo afbeeldingen (slideshows), achtergrond afbeeldingen, font gebruik en layout.

Wij werken sinds 2002 al met WordPress Design en hebben dus veel ervaring, neem een kijkje in onze Portfolio om een beeld te krijgen van WordPress Design.

WordPress Design Webdesign Website CMS Weblog

Responsive WordPress Design
De ontwikkelingen in de WordPress Design wereld gaan in een hoog tempo. De laatste tijd zien vooral responsive WordPress themes opduiken. Een responsive theme reageert op het apparaat (telefoon/tablet) waarmee de website wordt bekeken. Kortom, door het gebruik van een responsive theme ziet jouw website er goed uit op een reguliere pc of laptop, tablet én mobiele telefoon! Zonder dat je hier aanvullende WordPress plugins voor nodig hebt.

Websiteontwikkeling gaat over; eerste indrukken, pakkende beelden, treffende woorden en over het gestructureerd, snel en betrouwbaar aanbieden van informatie. Websiteontwikkeling staat niet op zich maar moet haar wortels hebben in de organisatie!

Ontwerp, WordPress Design en webdesign Websiteontwikkeling weergeven van uw complete website inclusief de navigatie en teksten. Ontwerp, design en webdesign Websiteontwikkeling is het vinden van de optimale wijze om uw doelgroep te raken en te binden middels internet; (Interactie).

Prijzen websites

Ber|Art Visual Design V.O.F.

WordPress Cloud Hosting, responsive design en SEO met social media strategie
Prijzen websites