WordPress Hosting 2017-06-14T13:11:03+00:00

WordPress Hosting Webhosting WP Hoster HostenWordPress Hosting

Ber

Art Visual Design V.O.F. is gespecialiseerd in WordPress Hosting. Onze veilige (Privé) Cloud servers, welke in Amsterdam draaien, zijn speciaal ingericht om WordPress te hosten.

WordPress is in 2003 gestart met weinig code om het publiceren van tekst op het web (internet) gemakkelijker te maken, de eerste gebruikers waren op één hand te tellen. Sindsdien maken vele webloggers de overstap om WordPress te gebruiken en is WordPress uitgegroeid tot één van de grootste open source projecten op het web.

Alles wat je hier ziet, van documentatie tot de code, is gemaakt door en voor de WP gebruikers. WordPress is een Open Source project, dit betekent dat er honderden mensen over de wereld bezig zijn met de ontwikkeling hiervan.

Dit betekent ook dat iedereen vrij is om het te gebruiken, dus het maakt niet uit of je nu een persoonlijke site hebt of een site met commerciële doeleinden, WordPress is en blijft gratis.

WordPress Hosting

Dat gezegd is het natuurlijk wel erg belangrijk dat u een hosting provider (zoals Ber

Art) heeft die een uptime garandeert van 99,90% per maand, halen we dit niet betalen we u de hosting kosten weer terug (dit is de laatste 5 jaar niet gebeurd). Uiteraard is het belangrijk dat de WordPress Hosting ook veilig, snel en responsive (volledig geoptimaliseerd voor telefoons en tablets) is.

Onze Cloud servers zijn PCI-Compliant en dus draaien op het hoogste veiligheids nivo! We gebruiken alleen A-merken (Dell/Cisco/VMware e.d.) en gebruiken de nieuwste technieken en software om te zorgen dat u websites erg snel en veilig zijn.

WordPress Design

Als de WordPress Hosting goed geregeld is, is het Webdesign aan de beurt. Tegenwoordig moet dit natuurlijk aantrekkelijk zijn maar ook snel, logisch en zelf aanpasbaar zijn. En niet te vergeten moet het design 100% responsive moet zijn, dus uw website past zich automatisch aan op elke telefoon en/of Tablet. En uiteraard moet de online aanwezigheid (Social Media Networks) ook geïntegreerd zijn en gekoppeld. Voor deze oplossingen gebruiken we enkele premium WordPress Plug-ins. kijk hier voor onze Portfolio.

Conclusie

Zorgen voor een goede Nederlandse betrouwbare WordPress Hosting provider is het belangrijkste van uw complete online aanwezigheid! (en die heeft u nu gevonden!)

Prijzen websites

Ber|Art Visual Design V.O.F.

Professionele Cloud WordPress Hosting, responsive design en SEO met social media strategie
Prijzen websites